Image-map Startsidan Om Om Om Om Om

I samband med OS-Säsongen 2009-2010 och 10-årsfirandet av Maplus, presenterar vi stolt det nya varumärket; BRIKO MAPLUS Ski Wax. Det nya varumärket skapades genom en ömsesidig överenskommelse mellan två av de ledande tillverkarna i världen av vallor och vallatillbehör. 2009 påbörjade Briko och Maplus ett innovativt teknik- och marknadsföringssamarbete. Detta för att utveckla och distribuera högkvalitativa produkter för alla som fokuserar på den tekniska aspekten av skid och snowboard-prestanda.
Maplus är synonymt med vetenskaplig forskning, innovation och prestanda när det gäller utveckling av vallor. Maplus har nu, tillammans med Briko's 25 år långa erfarenhet, utarbetat en ny linje med vallor och tillbehör. Denna nya linje representerar den bäsa tillgängliga italienska tekniken för tävling och motion inom skidsporten.
Hur gör vi för att uppnå "extraordinary performance"?
Vi har samlat data från kemiska och fysikaliska forskningslaboratorier, information från vårt test-team, vår servicepersonal på världscupen och de som tävlar i världscupen. Och allt pekar på att vi är på rätt spår med de bästa nya produkterna i form av glidförmåga, prestanda och hållbarhet. Våra produkter är lättanvända, högpresterande och kommer från många års samlad erfarenhet hos Briko och Maplus.
Den passion och det engagemang som BRIKO MAPLUS Ski Wax står för, finns till din tjänst för att optimera din upplevelse.

Steéns Sport & Trading - Skuggarvet 76 - 790 15 Sundborn - +46 (0)70 5896135 - info@brikomaplus.se - sidan skapad av henrikoijer.com